Kersttoernooi en loterij

Vrijdagavond 20 december vond het jaarlijkse kersttoernooi en de loterij van BC Schipluiden plaats in de Dorpshoeve. Er waren veel aanmeldingen voor het toernooi. Leden, oud-leden en introducees deden mee. Een aantal teams had zich mooi verkleed in de kerststemming. Zo liepen er bijvoorbeeld 3 wijzen rond die op zoek waren naar de ster en waren er deelnemers met een foute kersttrui. Er werd flink gestreden en er zaten leuke partijtjes tussen. Na het toernooi kwam de prijsuitreiking, van beiden poules mochten de winnaars naar voren komen, zij kregen een lekkere taart. 

Daarna was het tijd voor de grote verloting, alle 2500 loten zijn in en om het dorp verkocht. Wij willen alle sponsors hartelijk danken!

Inmiddels hebben de winnaars hun prijs in ontvangst mogen nemen.

De winnende lotnummers kunt u hieronder zien.

BC Schipluiden wenst iedereen een gezond en sportief 2020!

Er werd flink gestreden.