Lid worden

Beste Sportliefhebber,

Als u hier een kijkje neemt bent u waarschijnlijk geĂ¯nteresseerd in onze mooie sport. Dit vinden wij super leuk! Daarom leggen we hieronder graag nog uit waarom je voor onze prachtige club zou moeten kiezen đŸ™‚

Waarom lid worden van BC Schipluiden?

Onze vereniging is een leuke en gezellige groep mensen, die graag samen komt om te sporten, een drankje te doen en wedstrijdjes te spelen. Maar onze vereniging heeft nog meer te bieden.

Badminton kan door iedereen gespeeld worden, door alle leeftijden en ieder op zijn eigen niveau. Daarmee kiest u voor een gezonde manier van lichaamsbeweging đŸ˜‰Â  Badminton is een intensieve sport waarvoor veel verschillende spieren gebruikt worden. Waarbij de nodige calorieĂ«n worden verbrandt. Dat zijn allemaal goede redenen om voor badminton te kiezen, maar waarom dan bij BC Schipluiden?

Voor de jeugd is er een trainer die op een leuke manier de eerste beginselen van het spel bijbrengt. Daarnaast zorgt hij ervoor dat een ieder op zijn of haar eigen niveau mee kan doen in opstap-/ jeugdcompetities of onderlinge partijtjes. Voor de oudere jeugd of volwassenen is er ook de mogelijkheid om mee te doen aan competities waarvoor ook training gegeven wordt. Verder kan er ook recreatief worden gespeeld. Voor alle leden is er dan ook mogelijkheid om vrij te spelen.

Nieuwe recreanten worden niet zomaar in het diepe gegooid, er zijn altijd recreanten aanwezig die op een ontspannen manier de beginners klaarstomen om mee te kunnen doen met de onderlinge partijen. Er wordt voor gezorgd dat men alle gelegenheid heeft om mee te doen. Gewone goede zaalschoenen zijn voldoende en u kunt de eerste keren een racket lenen.

De eerste 3 keer GRATIS meedoen om kennis te maken!

Wilt u gaan trainen, competitie en/of recreatief spelen? Neem dan een kijkje bij ons inschrijfformulier of neem contact op met de ledenadministratie.

Mocht u opzoek zijn naar een racket, kan u deze kopen via de trainer. U kunt het zo duur maken als u wilt, maar een goed racket om mee te beginnen hoeft zeker niet te duur te zijn.

Al met al is Badminton Club Schipluiden een gezellige vereniging met leuke mensen. Waarbij er veel contact is tussen de verschillende spelers. Er een drankje gedaan kan worden aan de bar en waar je samen een fantastische tijd hebt. Genoeg redenen om contact op te nemen met de ledenadministratie@bcschipluiden.nl of kom gewoon gezellig langs! Hopelijk zien we snel, Tot ziens!