Lid worden

Beste Sportliefhebber,

U bent alreeds zover gekomen om een kijkje te nemen op onze website. U bent dus geïnteresseerd in onze sport neem ik aan.

Waarom lid worden van BC Schipluiden?
Ja, dat is een goede vraag. Natuurlijk kan ik zeggen dat het een fantastische vereniging is met alleen maar leuke mensen en altijd lachende gezichten. Dat is dan ook wel zo, maar dat is niet het enige wat onze vereniging te bieden heeft.

Het belangrijkste is uw keus voor een gezonde manier van lichaamsbeweging. Badminton kan door iedereen gespeeld worden, door alle leeftijden en ieder op zijn eigen niveau. Badminton is een intensieve sport waarvoor veel verschillende spieren gebruikt worden. Het is ook een sport die veel calorieën vreet en is daarom een goede sport om af te vallen. Dat zijn allemaal goede redenen om voor badminton te kiezen, maar waarom zou dat nou prima kunnen bij BC Schipluiden?

Voor de jeugd zijn er trainers die op een leuke manier de eerste beginselen van het spel bijbrengen en die ervoor zorgen dat ieder op zijn of haar eigen niveau mee kan doen in jeugdcompetities of onderlinge partijtjes. Voor de oudere jeugd of volwassenen is er de mogelijkheid om mee te doen aan competities waarvoor ook training gegeven wordt, of om recreatief te spelen.

Nieuwe recreanten worden niet zomaar in het diepe gegooid, er zijn altijd recreanten aanwezig die op een ontspannen manier de beginners klaarstomen om mee te kunnen doen met de onderlinge partijen. Er wordt voor gezorgd dat men alle gelegenheid heeft om mee te doen. Er hoeft geen geld geïnvesteerd te worden in club kleding (behalve als u competitie wilt gaan spelen), gewone goede zaalschoenen zijn voldoende, u kunt de eerste keren een racket lenen.

De eerste 3 keer is het GRATIS meedoen om kennis te maken!

Wilt u gaan trainen en competitie spelen? Neem dan even contact op met mij zodat we de tarieven kunnen bespreken.

Een racket kopen kan via de trainers, u kunt het zo duur maken als u wilt maar een goed racket om mee te beginnen is zeker niet te duur. Ja en dan inderdaad is het een gezellige vereniging met heel aardige mensen. De zaal is niet te groot er is veel contact met de andere spelers en er kan ook nog wat gedronken en bijgepraat worden aan de bar. Kortom genoeg redenen om even contact op te nemen met de ledenadministratie@bcschipluiden.nl of kom gewoon gezellig langs!

Rens Olsthoorn (ledenadministratie)