Training

Dinsdagavond:
Bij BC Schipluiden wordt er op dinsdag door de oudere jeugd en door de senioren getraind. Deze training wordt verzorgd door onze enthousiaste trainer Henk Kruik. De training duurt een uur van half 8 tot half 9. Na deze tijd worden er altijd nog wedstrijdjes gespeeld om de oefeningen uit de training gelijk toe te kunnen passen. De trainingen zijn erg variƫrend en wordt voor ieder op zijn of haar eigen niveau aangeboden, zodat ieder zich kan ontwikkelen op hun eigen manier. Er worden bijvoorbeeld mix-oefeningen aangeboden, maar er komen ook singel- of dubbeloefeningen voorbij. Op deze manier wordt er voor elke spelvorm geoefend. Soms zijn het oefeningen die de slag van de speler verbeteren en soms zijn het oefeningen om te leren waar je wanneer heen moet lopen bij welke slag. De training is dus nooit saai, de sfeer zit er altijd goed in en iedereen zet zich voor 110% in!

Zaterdagochtend:
Op de zaterdag wordt er getraind door de jeugd. Dit doen ze vanaf 9 uur tot half 11, onder leiding van de trainer Henk Kruik. Hierbij is een leuke groep jeugdleden actief.

Kom jij ook meespelen? Loop gerust een keertje binnen of stuur een mailtje naar het bestuur. De eerste 3x meespelen is gratis, dus mis het niet en kom een kijkje nemen!