Trainer

Hierbij wil ik mij even voorstellen als jullie badmintontrainer.
Mijn naam is Henk Kruik, ik ben getrouwd met Margreet en samen hebben wij 2 jongens Raymond en Rémi. De meeste van jullie kennen Raymond wel maar Rémi niet, omdat hij gehandicapt is en op zijn vierde jaar het huis al moest verlaten. Maar in zijn wereldje heeft hij het heel erg naar zijn zin en daar genieten wij ook van. Mijn dagelijks werk zit er al weer een paar jaartjes op en geniet nu van mijn pensioen, maar de badminton blijft mijn passie. Vroeger heb ik ook een aquarium [170x60x60] gehad waar ik ook van heb genoten, maar door omstandigheden moest ik daar mee stoppen. Zelf geef ik nu al 30 jaar training aan jeugd en senioren en ik doe dat nog steeds met veel plezier. Dit seizoen geef ik nog aan 3 verenigingen badminton training waarbij Raymond bij de meeste keren zal helpen. Zelf spelen wij beiden niet meer vanwege blessures die we hebben opgelopen. Maar dat mag de pret niet drukken om training te blijven geven, want het is en blijft mijn passie. Ik hoop jullie even genoeg te hebben verteld en mits er nog vragen zijn kan je altijd naar mij toe komen.

Met vriendelijke sportgroeten,
Henk Kruik