Twee teams kampioen!!

Afgelopen maanden hebben meerdere teams van BC Schipluiden mee gedaan met de najaarscompetitie in de regio Zuid-West. In het weekend van 8 en 9 februari werden de laatste wedstrijden thuis gespeeld. Het jeugdteam speelde zaterdagmiddag, zij hoefde nog maar 2 punten te halen om kampioen te worden. Dit lukte al snel en kon de winst gevierd worden! De jeugdleden kregen een lekkere doos celebrations, dit hadden ze wel verdiend na alle leuke en spannende wedstrijden. 

Op zondag 9 februari speelden de andere drie teams de laatste wedstrijden. Er werd flink gestreden en voor team 1 was het al duidelijk, zij waren al kampioen en hoefde deze wedstrijd dus niet per se te winnen. Maar ondanks dat, deden ze wel ontzettend hun best en wonnen ze de laatste wedstrijd met 7-1! Ook de andere 2 teams speelden mooie partijtjes en won team 2 de wedstrijd met 6-2. Helaas werden zij geen kampioen. Maar volgend seizoen proberen ze het gewoon weer!

Deze inspannende dag werd gezellig afgesloten, alle spelers met aanhang en kinderen bleven eten in de Dorpshoeve waar Gona een heerlijk Midden-Oosters buffet had klaargemaakt. Iedereen heeft ervan gesmuld en de avond werd afgesloten met een leuk kaartspelletje. Geslaagd seizoen én een geslaagde avond! 

Team 1
Jeugdteam