Zilveren shuttle toernooi

Vandaag 30-09-2018 vond het jaarlijkse zilveren shuttle toernooi plaats, ditmaal in sporthal de Viergang in Pijnacker.
In totaal deden 8 jeugdleden van BC Schipluiden mee aan dit toernooi. Iedereen werd in poules ingedeeld, er werd hierbij gekeken naar de leeftijd en niveau van de spelers. Om 9:15 uur moesten de 2 jongste deelnemers van onze club aanwezig zijn, beide in verschillende poules ingedeeld. Thijs en Tristan hadden spannende maar leuke wedstrijden. Na een hoop wedstrijden was de prijsuitreiking. Iedereen kreeg een mooi vaantje mee naar huis en jeugdleden die 1e of 2e werden kregen een zilveren shuttle.

om 12:30 uur begon de volgende ploeg jeugdleden aan hun wedstrijden. Dit waren jeugdleden van 14 tot 17 jaar. Ook zij werden naar leeftijd en niveau ingedeeld in verschillende poules. De 6 jeugdleden die s’middags meededen hadden ook leuke en veel spannende wedstrijden, soms scheelde de eindstand maar een paar puntjes.

Einde van de middag was het toernooi afgelopen, een geslaagde dag. Op naar volgend jaar!